Vadon Janit gyámságba helyezik rokonai a múltkori botrány miatt

Az elképesztő hírt a sztár rádiós és televiziós személyiség jogi képviselője nyilatkozta szerkesztőségünknek vasárnap éjjel. A döntést a műsorvezető rokonai hozták meg, mivel már ők sem bírták nézni amit csinál.

Mint ismeretes, társával a faltologatós faszival Sebestyén Balázzsal a RETEK RTL műsorán futó „Celeb vagyok ments ki innen” című műsorban egy Dél-Amerikai kisfiút megaláztak, melyen egy ország felháborodott. Azonban nem ez volt a „hab a tortára”, szerkesztőségünk információja szerint a gyámságba helyezés oka az volt, hogy ezt követően Vadon megdobált egy Puerto Ricoi lufiárust makákóürülékkel, melyre a lufiárús héliumpalackkal válaszolt.

A műsorvezetőt ezt követően gyorsított eljárásban beszámíthatatlan képernyőfüggésben szenvedő ámokfutóvá nyilvánították, azóta egy 10x10m-es ketrecben tárolják, ahol minden nap kap 5db kolumbiai medvepuszit büntetésként és napi háromszor tánc és illemtan órákat vesz. A lépés várhatóan ideiglenes lesz, miután véget ér az évad a műsorvezető visszatérhet a hétköznapokhoz. A büntetés lejártáig Sebestyén műsorvezetőtársa a Dáridóból ismert csocsesz alias Kiss Attila lesz