Vadai Ágnes borít: Magyar Péter és az erőszak ellen van!

A legnépszerűbb magyar politikusnő, Vagdalti Ágnes a Parlamentben felszólalt, monoklival a szeme alatt, demonstrálva, hogy kiáll barátnője, Varga Judit mellett, a kapcsolati erőszakot pedig mélyen elítéli.

“Én, mint törékeny és védtelen nő, felvagyok háborodva azon, hogy Jutka barátnőm most bejelentette, hogy a házassága kapcsolati erőszakba torkollott. Amikor békefenntartóként katonaként szolgáltam Afganisztánban, akkor sem tapasztaltam olyanfajta gyűlöletet és erőszakot, mint ami most a szemünk előtt kezd kibontakozni!” – mondta a tapasztalt politikusnő.

Kép: Vadai Ági Aquanisztánban járőrözés közben

Arról, hogy ez jelentheti e a DK és a Fidesz összeborulását, egyellőre nem kaptunk még választ.

A megkérdezett szakértőink viszont felhívják a figyelmet arra, hogy Vadai már régebb óta beszél már erről a témáról, de a párton belüli erőszak miatt ezt nem tehette meg ennyire nyíltan. Most ez is változott.

Magyari Pétert eddig nem értük utol telefonon, egyedül csak a mellékelt képet küldte nekünk a Signal üzenetküldőjén keresztül, azzal a szöveggel, hogy most pont randija lesz, majd a gyakornokán keresztül elküldi a kérdéseinkre a válaszát. 

Mi mindenesetre drukkolunk Vadhús Ágnesnek, hogy oldódjanak meg a problémái.