Új közösségi pontot hoz létre a DK Miskolcon!

A miskolci Demokratikus Koalíció új közösségi pontot hoz létre Miskolcon! A lépésre azért volt szükség, mert a Nép egyre jobban sürgette a nagypolitikától messze álló független önkormányzatot egy ilyen projekt megvalósítását,

A projektet természetesen támogatta Miskolc független és szabad önkormányzata, akik át is adták az egyik idősek otthonát a DK-nak. A bentélőket pedig automatikusan beléptették a pártba is. Így a helyi DK szervezet átlagéletkora is rendkívül megfiatalodhatott.

Ellenvetés természetesen nem volt, melyet Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára nem is engedne. Megjegyzendő, Ferenc személyes iránymutatása alapján helyezték el a bárpultot a közösségi térben.

A közösségi térnek fontos szerepe lesz, hogy a jelenlegi személyi kultuszos kormányzatnak egy biztos ellenpontja lehessen a DK, és ne padlásokon, pincékben vagy romkocsmákban kelljen a demokratáknak gyűlést szervezniük, hanem kulturált helyen.

Hamarosan elhelyezik Gyurcsány Ferenc aranyozott szobrát is az objektumban.
Részenként, részletekben fogják szállítani a szobrot, hogy könnyebb legyen a logisztika. Példának okáért Dopeman László fogja a szobor fejét begurítani a talapzathoz