Tiltakozás megye szerte az éttermek ellen!

Kazincbarcikán, majd nem sokkal később Miskolcon új McDonalds éttermet adtak át a lakosság számára.

Kazincbarcika polgármester felháborodott, hogy a városában új gyorsétterem települt – “Több bérházat átfesthettünk volna, trendi Szivárvány színre, ehelyett most a Kormány elvonta a támogatást, és a McDonalds-nak adták! Ez felháborító! Nekünk az a pénz járt! Most nem lesz pénzünk festékre! ” – mondta

Miskolcon sem rózsásabb a helyzet. A Velünk a Város oszlopos tagja szerint ez egy kormányhoz köthető szabotázs az emberekkel szemben!
“Nincs az embereknek pénze a gyorsétterembe járáshoz, ami egyébként is egészségkárosító! Ahelyett, hogy a kormány az üresen kongó nemzetközi, egészségkárosító éttermet támogatná, inkább a Nemzeti Dohányboltok számát növelhetné, melyre nagyobb kereset van! De jobban örültünk volna, ha fel sem épül az étterem a kedvenc parlagfű termelő mezőnkre!”

Az egyikre lenne kereslet, a másikra nem

A borsodi politikusok egy nagyon ördögi és gonosz tendenciát kezdenek észrevenni: a Kormány szándékosan dotálja a gyorséttermi hálózatokat az ellenzéki városokban, hogy minél rosszabb állapotban legyenek egészségügyileg a rosszul szavazó állampolgárok.
Öröm az ürömben, hogy csak a fideszes kiválasztottaknak, keveseknek van pénze McDonalds-ba járni, így nem lesz sikeres Orbánék terve!