RENDKÍVÜLI HÍR: Azonnali hatállyal elbocsátották a Vál-völgyi kisvasút vezetőjét

Mint ahogy arról portálunk a múlt hét végén beszámolt Hadházy Ákos híres NER lovag a Vál-völgyi (közismertebb nevén Felcsúti) Kisvasúton tengette mindennapjait eskütételéig.

A cikkben a képviselő azt is elárulta, hogy egyszer még azt is megengedték neki, hogy 2 kocsit összekapcsoljon, valamint titokban mozdonyt is vezetett, ezért portálunk információi alapján a pénteki napon az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakemberei razziát tartottak a rezsim rendőrségével és katonaságával együtt a kisvasút központjába, ahol az igazgató fiókjában az Orbán Viktort, Semjén Zsoltot, valamint Németh Szilárdot ábrázoló bekeretezett fotók mellet több „Nyomtass te is!” újságot, A Partizán! c. műsor első évadának kalóz DVD változatait, valamint egy CIA feliratú borítékot is találtak, melyben a párbeszéd frakcióvezetőjének a telefonszáma volt feljegyezve.

A hatóságok pont időben érkeztek, ugyanis a kisvasút mára már menesztett vezetője, Vég Béla, éppen a biztonsági kamerák terhelő felvételeit próbálta megsemmisíteni, melyekről egyértelműen kiderült, hogy a most már parlamenti képviselőként dolgozó állatorvos kivételesen igazat mondott, és valóban járműkapcsolást és vonattovábbítást végzett, noha erre nem rendelkezett megfelelő képesítéssel.

Megvizsgálták a képviselő vasúti vizsgabizonyítványait is, melyekről kiderült, hogy nem eredetiek.

A NER vasút menesztett vezetője előzetes letartóztatásba került a nála talált dokumentumok miatt, amelyek okán államellenes bűncselekményekért kell felelnie.

Hadházy Ákos így kommentálta az esetet, arra válaszolva, hogy felelősnek érzi-e magát a történtekért : „Arról én nem tehetek, hogy ők elfogadták azt az egyértelműen hamis vizsgabizonyítványt, amit súlyos kenőpénzek árán szereztem az egyik parlamenti képviselőtől. NER-ben nincsenek kivételek, mindenki kleptomán, kóros hazudozó, szabályszegő, aki, ha ellenszegül a rendszernek, akkor a halálbüntetéssel is szembe kell nézni, és ez így van rendjén. Vég Bélára is ez a sors várt!” Mondta mindezt a szélkakas politikus annak ellenére, hogy vasutas kollégáit néhány napja barátainak nevezte.