Orbán Viktor tegnapi sajtótájékoztatóján beismerte hogy az egész kormány gyíkemberekből áll

A kormány tegnap rendkívüli kormányinfót hívott össze melyre a nemzetközi sajtót is meghívta.

A sajtótájékoztatón megjelent Orbán Viktor kormányfő is, aki bejelentette hogy a teljes kormány gyíkemberekből áll.

„Nem titkolhattuk tovább a nyilvánvalót, hisz már a Hihetetlen Magazin is lehozta a tényeket” nyilatkozta a miniszterelnök.

Az RTL KLUB kérdésére miszerint erősítsék meg azt hogy a kormánytagok a plejádról származnak-e, Gulyás Gergely az alábbi választ adta: „Meg tudom erősíteni ezt az informássssziót, hisz én magam is onnan sssszzármazom”

A TV2 kérésére a miniszterelnök elmondta, hogy a Magyar-Plejád bilaterális kapcsolatok fejlesztése érdekében a Magyar kormány a következő uniós fejlesztési ciklusban gyíktojás keltető telepeket fog létrehozni, melyhez kapcsolódóan egy űrlift és önálló csillagközi egyetem is létesül a CEU helyén, melyet napelemes atomerőművek fognak ellátni.

Az ATV kérdésére Gulyás nem erősítette meg azt a híresztelést miszerint az űrlift projektet és a gyíkkeltető telepeket Mészáros Lőrinc cégei fogják felépíteni. Gulyás kitérő választ adott: „Jelenleg még nem futottak le a tenderek, ajánlat hiányában nem lehet előre tudni ki nyeri a pályázatot”

Fekete-Győr András a bejelentésre az alábbi közleményt tette:

„Tiltakozunk a kormány újabb luxusberuházása ellen. Visszásnak tartjuk, hogy miközben a Transznemű törpék jogai sérülnek, addig Mészáros Lőrinc cégei csillagközi üzleteken gazdagodnak.”

AZ O1G brand ötletgazdája Kenőcsös Géza kijelentette: ” Végre mostmár mindenki láthatja, hogy a kurva kormány gyíkemberekből áll, mindenki azt hiszi hogy az O1G azt jelenteni hogy Orbán egy Geci, valójában azt jelenti hogy Orbán 1 Gyíkember”

A miniszterelnökség tájékoztatása szerint a tender kiírása a jövőhét folyamán történik meg.