Nyugalmat a Népnek! – néven programot hirdetett az öszellenzék

Az országot súlytó megosztottság, apátia és belefásultság miatt a Dobrev Klára vezette ellenzék és Árnyékkormány egy új programot hirdetett meg, “Nyugalmat a Népnek!” néven.

Az ország rengeteget szenved, szenvedett a korrupció, a gyógyszermaffia, oktatás és egészségügy mélyrepülése és az olyan hazafi patrióták, mint Hadházy Ákos folyamatos hatósági vegzálása miatt.

Nem utolsó okokból pont Hadházy terjesztette elő ötletét a Nyugalmat a Népnek ötletét az egyik budapesti mélygarázsban tartott titkos ellenzéki kerekasztal gyűlésen, melyet Dobrevova Klára támogatandónak tartott.

Ennek lényege, hogy hatalomra jutásuk után minden Magyar állampolgár alanyi jogon juthat (18 év felett!) jelenleg még vényköteles nyugtatókhoz, antidepresszánsokhoz, altatókhoz és műtét utáni fájdalomcsillapítókhoz. 

A rekreációs programtól a lakosság nagyarányú közérzetjavítását, napokon belül.

Jakab Péter szerint így valóban két hét alatt rend lesz az országban. Az emberek felesleges energiáit így lekötik, nem lesz bűnözés, mindenki nagyon boldog lesz és engedelmes.

Értesüléseink szerint az alkoholos italok árusítását is fokozni fogják, Áfa nem lesz rajtuk.

Dobrev Klára már el is kezdte felvenni a kapcsolatot nevesebb gyógyszergyártó cégekkel, SMS-ben. Az átláthatóság garantált!

Az Amerikai Egyesült Államok és nagykövetsége lapzártánkig nem kommentálta az ügyet.

 Orbánék kormánya is csak széttárja kezeit a komoly ellenzéki program előtt, valószínűleg ezt az ötletet nem látták jönni.