Így spórolnak a magyar celebek és közéleti szereplők a gazdasági nehézségek idején

A forint inflációja és az emelkedő árak mindenki pénztárcáját megviselik nemtől, és korosztálytól való tekintettel, és ettől a hazai celebek és közéleti szereplők sem mentesülnek. Megmutatjuk, hogy a magyar hírességek hogyan spórolnak:

A Schobert házaspár a spórolást az élelmiszerek területén kezdte meg, múlt hét óta felére csökkentették az Update1 lisztkeverék fogyasztását. A családfő Nojbi Norbi Mercedes gépjárművük helyett vett egy kombinált éves BKK bérletettel utazik, felesége Réka pedig tájfutással jár a fitness fellépésekre. A házaspár alakformáló táborát is érintik a megszorítások, ugyanis Mexikó helyett várhatóan az Ajkai művelődési házban kerül megtartásra a tábor.

A legnagyobbik kormányzó párt a Fidesz országgyülési képviselője Rogán Antal leginkább a közlekedésen spórol majd a továbbiakban. Mivel a kerozin árak is vészesen emelkednek, ezért a helikopter gépparkjának felét lecsökkentette, és ezentúl csak az Auchanos havi bevásárlások idején és nagyon fontos közfeladatai ellátása céljából veszi igénybe helikoptereit. A politikus aki közismerten nagy 50cent rajongó, már a rapper koncertjére MOL Bubi kerékpárral fog elmenni.

Gyurcsány Ferenc a legnagyobb ellenzéki párt, a DK elnöke leginkább a reggeli Whiskeyadagok csökkentésével szeretne spórolni, de a jelek szerint a felesége Dobrev Klára nagyobb nadrágszíj huzogatásra is készül. Klára asszony megfogadta hogy kevesebb energiát fog majd a Miniszterelnök szidásába fektetni.

Orbán Viktor kormányfő az étkezések visszafogásával szeretne leginkább spórolni, ennek már jelei is mutatkoznak, mivel a portálunk egyik informátora Kiss Mártonné (Manyika néni) aki a karmelita kolostor étkezdéjében dolgozik, jelezte hogy a miniszterelnök tegnap két gundel somlói helyett csak egyet fogyasztott el.

Galambos Lajos, közismertebb nevén Lagzi Lajcsi leginkább a rezsiköltségeken kíván spórolni, melyet nem közölt hogy hogyan kíván elérni, de az EON sajtószővívője szerint nekik van rá némi tippük.

Jakab Péter a szegény ember Robin Hoodja a Nép Pártján nevű gittegylet szervezet elnöke napi COOP ABC-ben megvásárolt parizeradagjának felére csökkentését igérte, illetve kifliadagját is a korábbi kettőről egyre csökkentette. Hírportálunknak Jakab az alábbiakat nyilatkozta: „Na mi van ficsúrok, nem megmondtam hogy ez lesz? A miniszterelnök úrnak már a köznép alapvető étkezése sem szent? A milliós fizetésemből már pirosaranyra sem telik a kurva párizsis kiflihez”

Fekete-Győr András rezsiköltségeit kívánja megvágni, ugyanis a napokban napelemes atomerőművet telepíttetett lakásába, mely már meg is kezdte a termelést, továbbá szójalatte adagját jelentősen visszafogta, így segítve elő a klímaszorongók érzelmi állapotának javulását.