Hadházy Ákos megszólal Karácsony Gergely pénzmosási ügyében!


Portálunk exkluzív lehetőséget kapott, hogy megszólaltathatta és felgöngyölíthette az állítólagos pénzmosási ügyben Hadházy Ákost!

Előre bocsátjuk, nincs itt semmi összeesküvés, pláne pénzmosás! Elvégre ki az a hülye, aki kimos 506 millió Ft-ot?! 
Az egyesült ellenzék valójában pont  Hadházy Ákos számára akart segíteni! A mindenhonnan méltatlanul kirakott politikus tengett-lengett a világban, mint a lónak a farka, még egy új zoknira sem volt pénze. Nem is nagyon szeretett közösségben mutatkozni, annyira lerongyolódott a ruhatára. Többször emiatt nem is engedték be a Közmédiába. Emiatt rászokott a gyógyszerekre, depressziós lett.

A mindig tettre kész Karácsony Gergely ezért gyűjtésbe kezdett, hogy régi harcostársát megsegítse. Körbe haknizta ismerőseit bel és külföldön egyaránt, hogy minél több pénzt tudjanak gyűjteni 6házynak. 

A dolog egy kissé túl jól sikerült, “kintről” egy teljesen lezárt pénzzel teli urnát is kaptak, amit természetesen el is szándékoztak juttatni Ákos barátjuknak. Ez lehetett a gond – nem hiába záratta be a postákat az Orbán rendszer, hogy az ilyen kinti mikró adományok ne szivároghassanak be a magyar ugarra.

Éppen magányosan röpködött magángépével a lombkorona sétány fölött Hadházy, hogy bizonyítékokat gyűjtsön egy korrupciós dologról, amikor kapott egy üzenetet: van egy ládával teli pénz neki, vége a nélkülözésnek! 

Ákos földhöz vágta magát és repülőjét örömében, amikor meghallotta a hírt.

Sajnos a hatalom ismét lecsapott az ellenzékre, lefoglalták az adománygyűjtő dobozokat, amik egyébként többnyire egyszerű mikrohullámú sütők kartondobozai voltak, tele pénzzel. Innen a nevük is a mikro adományoknak. Ebből is látszik, semmi misztikus dolog nincs a dologban, nem a Frigyládát kapta az ellenzék!!!

Hadházy Ákos riporterünknek csak annyit mondott: 

“Orbán Viktor a felelős azért, hogy ezek után is lyukas zokniban kell a gyógyszereimet kiváltanom!”

Így múlik el egy nemes kezdeményezés és segélynyújtás egy élhetetlen diktatúrában!

Európa! Segíts!!! 

A független és objektív tényfeltárásunkat segítette és támogatta az újjáalakult és frissen, Kyivben bejegyzett Olekszandr Soros és Hinter Bidin Befektetési Holding.