Ellenzéki politikusok nehéz sorsa: másodállást kell vállalniuk

Információink szerint a nehéz, inflációs idők miatt több ellenzéki politikus is másodállást kell, hogy vállaljon, amivel a megemelkedett rezsim költségeit kitudják fizetni. A teljesség igénye nélkül most bemutatunk 3 honatyát, akik a népképviselete melletti teher alatt is becsületes, plusz munkákat vállalnak.

Niedermüller Péter (képünkön) már régebben is nagyobb tartozást halmozott föl előző Német munkahelyén, a Humbold Egyetemen, így helyén való volt, hogy plusz keresethez néz.

Először az egyre jobban felfutó kripto valuta bizniszbe akart belevágni, ám egy kollégája sajnos már beelőzte, így másik bevételi forrásra volt szüksége. A partner időközben eltűnt a pályáról, és a rendőrök vitték el, mert áramlopási ügybe keveredett.

Azóta patkányírtó munkát vállal, több fontosabb közintézményben is, régi pajtása és párttársával, Bingó Ildikóval. Munkájára nagyon figyel Niedermüller Péter, mint képünk is mutatja, az MTVA épületében személyesen szemlézi a kiszórt anyagot.

Tordai Bence két fogmosás és parlamenti felszólalás között épületek és elhanyagolt vagy illegálisan felhúzott villák bontását irányítja. Nem tudjuk, hogy honnan szerezte e tapasztalatot ilyen hirtelen, de megy neki, és ez a lényeg.

Varjú László is kiegészíti a fizetését, de most nem a Duna menti nyaralójának a kiadásával, amivel adót kerülhetett el pár éve, hanem sokkal kézzel-foghatóbb dologgal: laminált padlókat telepít házakba, kastélyokba, irodaházakba.

Egyik megrendelés jön a másik után, ezért még a telefonját sem tudja letenni, a lamináltak összeillesztése közben.

Eredeti szakmája sajnos megszűnt már Magyarországon: Urán bányász volt Pécsett. Ez nem jó, de nem is tragikus, mert a frissen kitanult laminálás tisztább és egészségesebb meló, és ha hívja a Haza, nem ezer méter mélyről kell feljönnie, hanem csak a Szemlőhegyi villából valami újgazdag villájából terem ott, ahol lennie kell.