Ellenzéki polgármesterek rendkívüli vallomása!

Szerkesztőségünket 3 szabad város, ellenzéki polgármester kereste meg, mert már nem bírnak a teherrel élni, ami vállukat nyomja.

Pécs első embere, Péterffy Attila, Miskolc matematikai agytrösztje, Veres Pál, illetve Szombathely politikailag mindig független Nemény András-sal egy meg nem nevezett parkban találkoztunk. Karikás, kialvatlan szemük és gyűrött zakójuk is mutatja, hogy mostanában nem sokat aludtak. 

Egyikőjük meg is említi, hogy csak nyugtatóval képes álomra hajtani a fejét, míg András a Fadd Dombori tábor óta is csak 40 éves Hennessy-vel tud a nap végén békére találni.

Hárman azért kerestek meg minket, mert megbánták bűnüket, hogy 2019-ben engedtek Gyurcsány Ferenc csábításának, és mindenféle jött-menttel összefogva polgármesternek jelöltették magukat. A frontvonalban ugyan ők voltak, ám a zsinórt a Szemlőhegyi villából, az a bizonyos Gy Ferenc rángatta.

Péterffy Attila előzőleg a pécsi hőerőműben dolgozott. Csinált ezt-azt, pl fákat vágatott ki a Mecsekben, hogy legyen olcsó energia az erőművében.

Ferenc, a tartótiszt megígérte, ha indul polgármesterként, és coci lesz a futrinkában, akkor a szokott módon az iratokat is elégethetik az erőművében, amik terhelők lennének rá nézve.

Cserébe az első vidéki Pride-ot kellett leszerveznie Pécsen, ki kellett herélnie a tömegközlekedést és fel kellett emelni a jegyárakat. Elvégre dagadt pécsi embert nem akarnak látni, sétáljanak csak a Mecsek lankáin, ha úgy van!

Attila jót akart, de látta, a népharag egyre nagyobb lesz ellene, és megtört. 

Botrány botrány hátán a pécsi városházán, így jóhiszeműségéért elnézést kér ezúton. Legközelebb nem indul polgármesternek, vissza megy az erőműbe fűteni inkább.

Miskolc ex matekzsenije, Veres Pál is régi jó barátja, Feri unszolására állt fel a katedráról, hogy polgármester lehessen. Kiszámolta matematikailag, hogy ha az összes párttal összefog a patás ördög Fidesz ellen, akkor összeadódhat a szavazatok száma. Tuti buli.

Minden rendben is ment, megkapta Veres Úr a beígért Dubai útját és kapott egy új Volkswagen kisbuszt, amivel lecserélhette kiszuperált, 1 éves Hyundai-át is.

Cserébe Gy Ferenc pajtása csak annyit kért,hogy a múlt embereit tegye a városházára, akik már annyiszor bizonyították, hogy lehet gazdaságilag hazavágni egy régiót, egy várost vagy egy országot. Mindent bezártak önszorgalomból a városban, a trolibuszok sem indulnak el a Bükk lankái alatt.

Azóta a fél város már kivándorolt Debrecentől Londonig, szerte a világba, mert a munkahelyek teljesen megszűntek

Veres Úr legutoljára azt az ukázt kapta, hogy a termálfürdőket is be kell záratnia, felsőbb utasításra. Ezt még megtette, mert fogott ember, de már többé nem tud így a polgárok szemébe nézni. 

“Bocsánatot kérek minden Miskolcitól, akit átvertem, akaratlanul is!” – mondta könnyes szemmel, kevés méltósággal a miskolci polgi

Nemény András sajnos nem volt bőbeszédű, csak a földet nézte, üveges tekintettel és alkoholtól bűzlő leheletével csak annyit tudott mondani: “Ezt elkXrtuk! Nem kicsit, naggyon!” 

Szerinte túl sok lett a meló, ami túlnőtt rajta. A város büdzséjének 76%-át egy helyi ügyvéd internetes oldalára kellett költeni ( Az Ördög Ügyvédje – a szerk.), ami miatt csökkentették az óvodai és közétkeztetési kiadásokat is a városban.

Mindhárman megbánták bűnüket, ők is áldozatnak érzik magukat, mivel Gy Ferenc mindannyiukat átverte – nem ezt ígérték nekik, hogy az emberek elleni döntéseket kell hozniuk, központi utasításra.