Ellenzéki polgármesterek leállítják a városaikat!

Értesüléseink szerint a szabad városok szövetsége, polgármesterei, akik nehéz demokratikus úton leváltották a kizsigerelő helyi Fideszes városvezetést, most új programot indítanak: mindent be és lezárnak.

A pilot programot még Karácsony Gergely indította azzal, hogy lezárta az utakat bicikli utakkal majd építkezésnek álcázott blokádokkal, melyek a mai napig sikerrel kitartanak.

Így sikerült a mindenki által átjárható városból egy könnyen ellenőrizhető politikai adminisztrációs központot létrehozni. Így tényleg csak azok járnak be a Bukarestpestre, akinek valóban halaszthatatlan dolga van, felesleges politikai felforgató tevékenységet nem tarthatnak a fideszesek.

Erre egy jól kiépült “fecsegő” hálózat is létrejött, a biciklis futárok személyében, deviszont a kormány nyáron rájött, és leakarta fejezni a Kata elvételével ezt a remek polgárőr szolgálatot. Pedig mindig lesték, ki a felforgató

Ezt a remek programot most kiterjesztik a vidéki nagyvárosokra is, elsősorban a turizmus leépítésével. Így pl a Miskolci Barlangfürdő is bezárásra kerül, a Szegedi Paprika múzeum, a Pécsi Dzsámi, és a Szombathelyi belváros úgy ahogy van, le/be lesz zárva a látogatók elől. Emellett a legnagyobb szabadtéri fesztiválokat sem tartják meg, ami az ittas “nem jól szavazó” egyéneket vonzaná. Kivételes esetek természetesen lehetnek, mint például a Pécsi Pride, amit egyébként is várt Baranya népe.

A felforgató egyének a turisták álcája mögött bújnak meg, ilyenkor télen is, így ezt a veszélyt nem kockáztathatja egy felelős ellenzék városvezetés sem.

Az ellenzéki városoknak így be kell rendezkednie arra, hogy kirándulók tömegei nem zavarják békés közösségüket. Így sikeresen megképződhet egy természetes safe-space.

Lezárt busz Pécs belvárosában – bőven elegendő

A tömegközlekedést is csak mutatóban hagyják meg, hogy az a néhány dolgozó munkás elmehessen dolgozni, ahogy a színházakat is bezárják télire – a nagy tömeg ezeken a helyeken is csak konfrontációt okozna a felvilágosult, itthon megtűrt Woke kultúrának.Aki művelődne, annak ott lesz a Netflix, haladóbb mint a színház. 

Természetesen a bezárkózás politikának ára is van, egy kissé elmaradhat a bevétele az önkormányzat, de ezt a felelősséget eddig is sikerrel a kormányra lehetett tolni, most se fog gondot okozni.

Tervezett jövőkép

Ez lesz az ára, hogy egy szociálisan érzékeny safe space zónát alakíthatnak ki az ellenzéki polgármesterek, ahol nem zavar be a mindent elnyomó rezsim. Szorgos népünk győzni fog!