Elkezdődött a politikusok előállíttatása?

Lapunk információ szerint több ellenzéki politikust is a hatóság felszólított levélben, hogy kötelező jelleggel jelenjenek meg a Közmédiában!

A Közmédia ugyan többször kérte a hős és rettenthetetlen ellenzéki politikusokat is (pl Hadházy Ákost, Veréb Varjú Lászlót, Gyurcsány Ferencet, stb) hogy tegyék szerüket valamelyik élő műsorukban, ám ettől mereven elzárkóztak. Ezt unta most meg a Közmédia osztálya, és hatósági felszólítást küldött ki az ÖSSZES ellenzéki politikus számára, melyet 60 napon belül teljesíteniük kell! A Közmédiának eddig is hatalmas összegébe került a sok telefon és email írása, ami munkaerőben és energiaszámlában is elég testes összeg – így egyfajta rezsivédelem is lesz ezentúl az ellenzéki politikusok befáradása a stúdióba.

A lapunk által megkérdezett politikusok mélyen megvannak döbbenve azon, hogy őket a Közmédiába nem csak meghívták, hanem kötelezték szereplésre őket.
Hadházy Ákos telefonon elmondta, egy lyukas zoknit nem tud felhúzni az interjúra, annyira levan gatyásodva az Országgyűlési fizetésével, ez csak az ő megalázásáról fog szólni, elmondása alapján.

Egy nevét elhallgatását kérő politikus, név szerint Vadai Ágnes azért van megijedve a hatalom újabb cselszövésétől, mert így nem a megszokott újságírók fogják kérdezni. Nehezen nyíl meg akárki előtt, megfogalmazása szerint. Jelentsen ez bármit is.

Amennyiben igénylik a politikusok, a Hírladik szerkesztősége is teret ad alákérdezős interjúknak, szivest örömest!