Dobrev: Győzelem! Nem leszünk akkumulátor gyarmat?

Az Árnyékkormány rendkívüli sajtó tájékoztatón jelentette be, hogy elemi erővel söpörte le az aljas Orbán kormány azon szándékát, hogy akkumulátor gyarmat legyen hazánk!

Az elmúlt napokban Alsózsolca lakosai kezdtek el tüntetni az újabb mérgező és embertelen munkakörülményeket teremteni szándékozó ipari komplexum ellen.

Dobrevék hallva a Magyar vidék hangját, Brüsszellel közösen egy olyan szabályozást hoztak, aminek hála az összes Magyarországra tervezett akkumulátor gyárat Németország, Franciaország és Olaszország szegényebb régióiba telepítik át – így nem szennyezi a Magyar termőföldet, melyet a DK hatalomra jutásakor külföldi befektetőknek adna át. Magasabb értékű lesz a tiszta Magyar termőföld, mindenki jól jár.

Alsózsolca, Debrecen és a többi munkától szűkösebb terület lakói az esetlegesen kieső jövedelmüket is megkapják Dobrev szerint. Nem kell ragaszkodniuk a gyárhoz, az Orbán-rezsim ópiumához!

Bajnai Gordon vezetésével egy olyan kárpótlási rendszert vezetnek be az említett leszakadó területeken, hogy 2 hónapig alanyi jogon kapnak alapjövedelmet, nem kell érte semmit sem tenni. A 3.-ik hónaptól kell csak regisztrálniuk munkanélküli státuszra, ahol további 1 hónapra kapnak az előző alapjövedelemből 15%-ot.

Az Árnyékkormány megmenti a Magyar földet!