Autósüldöző vs rendőrök: megszólalt Karácsony Gergő!

A héten borzolta a kedélyeket az az ügy, amikor a rendőrök egy jogsival nem rendelkező fiatalembert terrorizáltak és leszorítás után letartóztattak. Információink szerint sokkos állapotban van azóta is a sofőr.

Időközben megszólalt Karácsony Gergő is az ügyben:

Mi, szabad és demokrata zöld gondolkodók testüregileg testületileg kiállunk a letartóztatott fiatal mellett! Nem hagyjuk, hogy Pintér pribékjei a városainktól távol ne úgy közlekedjenek, ahogyan csak akarnak! Az emberi élet alapvető joga, hogy azt és úgy csináljon, ahogyan és amikor csak akarja! Ha a rendőr nem szorítja le ezt a családapát, akkor lehet, nem is történik baleset és nem lesz hír belőle! Ezért elítéljük, hogy a városainktól messze ne úgy autózhassanak az emberek, ahogyan csak akarnak! Budapesten belül csak 30 km/h a megengedett sebesség, mert a méheket e méhlegelőknél és kóborkutyákat elüthetik a felelőtlen autósok, de kint a pusztaságban, a várost elhagyó táblák után nehogy már ne engedje ki a gőzt a diktatúrában megfáradt egyszerű állampolgár! – ordibálta Pintér Sándornak Karácsony Gergely.

A főpolgármester megszólalása sok kérdést vet fel. Vajon tényleg érdemes lenne eltörölni a településeken kívül a kresz szabályokat? Vajon tényleg nem történt volna e baleset, ha a rendőrök nem szorítják le az autóst? Mi kitartunk Karácsony Gergely szavai mellett!