A sokkoló IGAZSÁG az akkumulátor gyárakról!

Amint az köztudott, ma mAgyarországon felfoghatatlan ütemű akkumulátorgyár építési hullám kezdődött. Egymást érik a botrányos lakossági tájékoztatók országszerte, ahol a hős hazafiak a Demokratikus Koalíció ultima-senior tagjai és a Facebook csoportokban szabadon gondolkodók mondhatják el nyugodt hangvételükkel aggályaikat mindenki előtt.
Többen is hangot adtak, hogy ezen lakossági tájékoztatókon Idegeneket véltek felfedezni a padsorokban:

Az egyik kiszúrt Idegen elvegyülve

Felmerül a kérdés: kik lehetnek ezek a gyíkszerű figurák.

Az egyik szupertitkos Facebook csoportban tudni vélik, hogy az Orbán-Kormány eladhatta a magyar termőföldet és ivóvizet a szíriuszi Gyíkembereknek, akik most a saját túlélésük miatt akkumulátorgyárat építenek. Történt ugyanis, hogy ők is deviza hitel csapdába keveredtek, és hogy törlesszék a hitelüket, most valami attraktív dologba fognak: meghonosították egy régóta itt élő, mára humanoiddá transzformálódott társuk, Elon Musk Tesla-ját, majd forgalmat generálva akksi gyárakkal szórják tele a bolygónkat!

Akksi gyáros gyíkember, hosszú műszak utáni lábmosása az ivóvízben

A biznisz így egészen elkezdett pörögni, már nem adósak lettek a Gyíkemberek, hanem uzsorásak: így nem is csoda, hogy a Demokratikus Koalíció tüntet ellenük: a Credit Hill, aminek évekig a reklámarca volt a DK-s Vágó István, most befektetők és adósságcsapdába esettek nélkül maradt.

Egyetlen komoly gond van az akkumulátor gyárral: az ivóvízkészletet valóban súlyosan terheli egy ilyen üzem. A napi 26 órát dolgozó Reptiliánok műszak végén alaposan átmossák pikkelyes lábaikat az ivóvízbázisunkban. Nem tehetnek róla, ez az ő népszokásuk.

Orbánék ismét jól átverték a magyarokat! Eladták pár arany pikkelyért az értékes termőföldet, csak hogy a Galaktikus Tanács előtt hajbókoljanak. Nem! Nem hagyjuk!